Rólam / About Me

.: Helló Idegen! :.

Ki ne szeretné tudni más titkát, életvitelét és csetléseit, botlásit?Van egy jó hírem….. itt ilyenekről nem fogtok olvasgatni, ugyanis velem sosem történik semmi érdekfeszítő 😛 De ha mégis, első dolgom lesz feltárni nektek. (nos azért van egy két sztorim)Viszont mivel valamivel ki kell tölteni az üres részeket, gondoltam néha napján beszámolok filmekről (mert film bu*i vagyok) és játékokról(nem, sok mindenki bánatára, nem a nemrég piacra dobott baby born babákról és rokonaikról) bár nem vagyok nagy gémer, de van egy két játék, amit szeretek, illetve pár szóban elmondom róluk a véleményemet.Most sok mindenkiben felmerülhet a kérdés (márha valaki az életbe olvassa majd ezt egyáltalán), hogy ha nem történik semmi velem,mi a fészkes fenéért blogozok. Nos, a válasz egyszerű: jelenleg rengeteg elpocsékolható időm van és fogalmam sincs mit kezdjek vele,most is éppen csak unatkozom, ezért írom ezeket.

Na, azt hiszem mivel ez a kis regény a “Rólam” címszó alatt fut, ideje, hogy beszéljek néhány szóban magamról:

18 éves, hol komoly, hol eszement, igen makacs, jólelkü, kedves(mikor hogy)  lány vagyok. Én is egyike vagyok azoknak, akik 2003 novemberében NEM nyerték meg a  közel 6 milliárdos főnyereményt az ötöslottón. Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban, és a babonákban sem hiszek, mert az nem hoz szerencsét…

Nem érdekelnek a stílusok, az a lényeg, hogy tetsszen. Ha már egyszer megtanultam olvasni, akkor használom is ezt a képességemet(de nem BRAVO vagy POPCORN vagy hasonló tüzelőkre gondolok) szeretem a vámpíros, misztikus, fantasy könyveket, pl; Vámpíréhség/True Blood/Twilight Saga/Vampire Diaries /Vámpírakadémia/Evermore/Merry Gentry sorozat stb...
Szeretek még Photoshoppolgatni is meg Honlapokat csinálni, de kizárólag csak saját felhasználásra, mert nem tenne jót a közegészségnek. Nem vagyok egy bulizós fajta, Discoba nem szeretek járni/nem is járok, de egy baráti házibuliba, kerti partiba, vagy csak kocsmázásba(kizárólag csak rostos baracklé ivászat) mindig benne vagyok. Szeretem a Forma 1-et, a teniszt(Nadal RuleZ).Fanatikus AUDI rajongó vagyok. 

Szeretem a kihívásokat, a stílusos, poénos embereket, aki nem a többi birkát követi(ahogy egy igen bölcs ember mondaná: Droid 😛 ), hanem nyíltan vállalja, amit gondol.

Van két testvérem, Évi és Tomi , és egyben ők képviselik a helyi vadállományt is, bár Évike melegebb éghajlatokra költözött, konkrétan Espanaba.A fene a jó dógát mi?! Bár 2008 augusztus-2009 novemberéig én is kint loptam a napot. Van egy 2 éves édes unokaöcsém már most egy kis Casanova.

A gyönyörű Spanyolországi Valenciától kb 2 165 kmre egy kis Pécs melletti falucskában lakom, mely a jó csengésű Hird nevet viseli.

Mindenesetre, ahhoz képest, hogy csak néhány szóról volt szó, elég szép kis beszámolót rittyentettem ide, de higgyétek el, tudnám ezt még folytatni, de ne akarjátok mert még a végén kiderül az IQ-mról, hogy irracionális szám.. 😛

 

Szóval “előszóban” ennyi.
(Ha esetleg végig olvastad volna ezt a “kis” monológomat, tisztellek a türelmességedért 😛 )


Reklámok

 
%d blogger ezt kedveli: