Lineage II Projekt a.k.a L2Reunion


Néhányan a elmúlt hónapban összefogtunk és összeraktunk egy, európai emberek mentalitása által igen csak kedvező Lineage II Privát Szervert. Így született meg az L2Reunion

A Szerver elsősorban Magyaroknak készült, azért hogy a még meglévő régi illetve Aden világát csak mostanában felfedező Magyar játékosok ne széledjenek szét, de próbálunk azért betörni az Internacionále piacra is. Ennek érdekében a Honlapunk is két nyelven lesz megtekinthető (magyar, angol).  

A szerver kialakítása során, mint már mondottam próbáltunk NEM a koreai alapelven maradni, miszerint: “gyakjál 800 millió mobot és talán 3 éven belül, ha van egy 200fős clanod meg lehetnek a maxos cuccaid.”
Ennek elkerülése érdekében rengeteg állandó eventet tettünk bele, melyek által megszerezhetőek a legjobb armorok és fegyverek (persze azért ez sem egy csapásra megy, de nem is évekbe telik).  Próbáltuk kicsit megkönnyíteni a “solo”  játékosok helyzetét ezekkel a lehetőségekkel, persze azért most is előny, ha van mgötted egy megbízható, nagy clan, de az alap felszereltség eléréhez nem szükséges.

Mindezek ellenére mégis próbáltunk kicsit Aden talaján maradni és nem a mennyekbe juttatni minden harcosát, akik majd csatlakoznak a küzdelemhez, hiszen NEM az volt a célunk, hogy  a szerver könnyű legyen, csupán annyi, hogy ne legyen idegtépő.

Részletes Információk a szerverről: http://l2reunion.com/informacio.html

First Official Trailer of The L2-Reunion [HD]

Weboldal: http://l2reunion.com/

Reklámok

~ Szerző: andie - 2011. február 23. szerda.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: