Eltévedt kutasfiú…


Szóval ma délután elmentünk tankolni, beállunk a kuthoz, mint mindig battyog kifelé az új srác nagy lelkesedéssel aztán elkezdi ontani a szokásos dumákat, hogy olajcsere, már kezdte sorolni az autó paramétereit is meghogy segíthet e tankolni meg ilyesmi, ajánlgat ott minden félét, aztan egyszercsak megkérdezi hogy mennyit akarunk tankolni..
hát ez kicsit meglepett, mert ezt még sose kérdezték meg, no nembaj, biztos újít, de ha be akar szállni a költségbe azse baj, gondoltam magamba.
Fater mondja neki 10litert tankba is meg a kiskannába, de köszi nem kell a segítség vagy talán úgy néz ki mint egy Kelemen Anna??

A vicces része az volt hogy aszondja a kutasfiúka: Mér itt tankol? (WTF?? Oo ez jó helyen dolgozik??) fater így néz rám, hogy ez most komolyan kérdezi? aszondja a csávóka: a belvárosban 15 Ft-al olcsóbb egy másik kútnál..
Hát 1.: csak 5 Ft-al, 2: az 15 km-el alrébb van hülye leszek odáig elmenni. Mondtam is faternak hogy menjünk Ukrajnába ott 100ftal olcsóbb.. de azért nehezen bírtam megállni, hogy ne kérdezzem meg a csávót, hogy te most az AGIP-nak kémkedsz vagy csak nem olvastad el a munkaköri leírásodat rendesen…

Hihetetlen hová fejlődik ez a világ. Belzzeg a szélvédőt nem akarta lemosni, arra nem volt esze.

Reklámok

~ Szerző: andie - 2011. február 9. szerda.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: