Enemy Territory Karrier


ET-s pályafutásom részletei

=[c]=Andicica Behind the scenes… / a kulisszák mögött…

English version here: http://goo.gl/xvLvz

És itt van.. a várva várt ‘andicica életútja‘ című kis novella.
Épp csak unatkoztam így éjjel 1kor és az előbb lőtték szét a popomat az egyik szerveren, szóval úgy döntöttem ideje megírni eme kis beszámolót, hamár így visszatértem az ET-sek kurta sorába.
Sokan kérdezték már, hogy vajon hogy az ördögbe kerültem kapcsolatba én ezzel a játékkal.
A legtöbben már tudjátok a többieket meg nem érdekli vagy halvány lila pukijuk sincs miről zagyválok, no sebaj, valamivel el kell ütni az időt és reménykedjünk hátha van valaki aki el is fogja olvasni. 

Pontosan  4 éve és 9 hónapja tettem fel először életem eddigi legjobb játékát.
Egy nap az én drága nővérem és éppen aktuális hódolója eljöttek családlátogatóba.
Bejöttek a szobába megnézték, hogy mivel nyomulok (COD2 Single) aztán mondták hogy van ez a nagyon jó kis ingyenes online multiplayer játék a neve Enemy Territory.
Gondolhatjátok, hogy néztem, amikor még csak kezdő voltam az internetes játékok világában, nos, igazság szerint az egész internet világában..(most már azért tudok hackerkedni egy kicsit, bár legtöbbször a saját gépem bánja) 🙂  Na de ne térjünk el a tárgytól.. szóval mondta hogy jó kis csapatok gyűlnek össze, dumázgatnak miközben szétlövik/rakétázzák/gránátozzák, egyszóval minden trancsírozós módszerrel kivégzik egymást.

Na nekem sem kellett ennél jobb motiváció becsüccsentem a kis székembe kértem a linket, beállítási útmutatót és már fel is huppantam egy magyar szerverre, amit elsőnek megtaláltam. Aranyos jó fej srácok voltak, megkínoznál se tudnám mi volt a szerver neve, de sikerült megtanulnom az alapokat és úgy éreztem felnőttem a feladathoz.
Egészen addig, amíg nővérem át nem irányított engem egy másik magyar szerverre (Adr3nalin by Dark). Felcsatlakoztam.. huh.. Oo.. jó sok ember fent volt, pörgött is a játék. Hát mondom én már nem vagyok kezdő , nyugodt szívvel hozzácsapódtam az egyik csapathoz..
Türelmesen vártam a spawn soromat 20. 19. 18. …. 3. 2. 1. SPAWN!
Elstartoltam, mint Schumacher a száguldó cirkuszban kezemben a csuzlimmal rohantam előre hogy majd én meg szerzem az első kill-t.. aztán egyet pislogtam és kifeküdtem.. Oo.. sebaj új szerva… 3.2.1. Spawn! Attaaack… aztán andi megint elterült. Hamar rá kellett jönnöm, hogy ez a szerver egy picikét jobb játékosokat hord a hátán, mint ahol kezdtem. Egy-két nap után egyre jobb és jobb lettem Medic kaszttal. Nővéreméknek volt egy fun clanja =[c]= , így hát bevettek engem is. Tesóm =[c]=Évicica művésznéven futott, így hát azt javasolta, hogy kövessem a példáját.. hát így született meg az oly sokak által ismert és megbecsült, tisztelt, imádott..khm.. =[c]=Andicica

Hamar beleszerettem a szerverbe. Sok kedves,jó fej,vicces játékosok voltak fent, az én szintemhez képest baromi jók. Nem is kellett sok idő mire majdnem minden rendszeresen feljáró személlyel össze pacsiztam. Az első ember, akit igazán megkedveltem Wolf névre hallgatott 🙂

Kezdtem a játékba is egyre jobban belejönni, már ment a Rifle, Panzer, Sniper használata is, bár azt a szerencsétlen mortart sosem tudtam a helyes irányba kilőni…annyi baj legyen elég kárt okoztam már a saját csapatomnak azokkal a fegyverekkel amiket nagyjából megtanultam használni (néha nem rendeltetés szerűen).

1,5 év telt el így aktív játszadozással ezen az egyetlen egy szerveren, persze mindez a tanulás/alvás rovására is ment.
Aztán kezdtek eltünedezni az általam igen kedvelt emberkék, így lassan magamat is rávettem, hogy szünetet tartsak.
Ebben sokat segített a Spanyolországba való kivándorlásom is, mikor úgy kb egy 3 hónapos szünet után ismét visszatértem a kedvenc és egyetlen multis játékomhoz. 1-2 hónapig élveztem is, aztán ujabb technikai problémák miatt (net ‘elvesztése’) ismét csak megszakításra kényszerültem. Amint megoldódott ez az aprócska probléma nem tértem vissza még vagy úgy egy jó fél évig, mással játszottam ( L2), más csapattal a régieket hanyagolva… de  ahogy mondani szokás, ez már egy másik történet. Ez idő alatt is feljárogattam az Adr3nalinra csak nagyon ritkán, az emberek eltűntek így nekem sem volt kedvem ott maradni míg végül be is zárt..

Spanyolos kiruccanásomból hazatérve kb még 1 évig nem játszottam aktívan. Amint újra lángra lobbant bennem a tűz, égetett a vágy, remegett az újjam, hogy kilyukasszak jó néhány öntelt segget, levezessem a feszültséget, újra feltelepítettem a játékot, kerestem egy jó kis szerot, találtam is, régi ismerősökkel tele hát elkezdtem velük játszani, egy-két nap után rájöttem, hogy nem elég pörgös ez a hely így hát fogtam magam és beizzítottam a szerver keresőt…ennek hála találtam is egy igazán pörgős, eszement német szervert, méghozzá az ETc clan szerverét. Először a SexCup nevű szerverükre másztam fel. Rengetegen voltak, elég pro játékosok szóval kicsit deja vu eset volt, kimentem..haltam,kimentem,haltam.

Egy-két nap elteltével azért felvettem a ritmust és elég jól osztottam a nép 80%-át.
Pár hétre rá elkezdett a szerver leállni, eltűntek az emberek és észrevettem, hogy van még 3 szerverük, abból 1 szinte mindig majdnem tele van.. hát mondom próba cseresznye csak nem lehet akkor rosz.
Tévedtem… bár félreértés ne essék, nem volt rosz.. sőt imádtam a sok embert a világ minden tájáról, a rengeteg idiota hangokat/zenéket, de ez a szerver még őrültebb volt, mint az elődje. Pánikba ne essék most már ehhez is hozzászoktam így amikor eljön a 10perc-kurvajóvagyok-időszak akkor le sem lehet lőni, viszont van  a namost-kapsz-loosing spreet időszak is. Szerencsére nem nagyon kapok, de közel szoktam hozzá állni.

Egy kedves barátomnak köszönhetően beküreltem az Elitek közé, a nagy és csúnya, gonosz hókusz…izé.. akarom mondani az ETc clanba.. attól a perctől fogva =[c]=Andicica át transzformálódott ETc|andicica -vá.

Aki megszeretné tekinteni sorozatos bénázásaimat vagy szét akar trancsírozni akkor itt talál:
ETc|Clan,XPSave,ETPubII 8SEC SPAWNTIME[RELOADED]
Szerver IP: 188.138.86.50:27960

u.i.:

Muszáj így kezdenem, ne kövezzetek meg érte, de..

Köszönöm a sok szép emléket, káromkodást, sok-sok órát, panyit a képembe, kést a hátamba, méreg szurit a seggembe, azoknak, akik nélkül nemhiszem, hogy feltettem volna ezt a játékot, szóval köszi hugi & Peti.
Köszi mindenkinek, aki szórakoztatott az elmúlt években és elviselte a bénázásomat. Névszerint kiemelnék párat (
Wolf, b0o, Gatto, Csupo, Husi, Dark, Henti, Lexy, Bozo, NZS) 

És nem utolsó sorban köszi mindazoknak, akik elolvassák ezt a nem túl rövid monológot! ❤

 

 

 

Reklámok

~ Szerző: andie - 2011. január 12. szerda.

3 hozzászólás to “Enemy Territory Karrier”

  1. Nekem közöm nincs ehhez csak éljenezgetek

  2. Téged is beleírnálak, de mindig az inkognitóra esküszöl.. 😀

  3. éljen

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: