Felnőttem…itt a vég


Nah emberek, ezt is megértük, hogy eljött a 18. születésnapom, amit kellőképpen 4x ünnepelek, úgy ahogy azt illik.

Ezzel a mérföldkővel egy napon vissza tértem az éterbe is, ugyanis reggel elmentünk faterral mobilnetet vásárolni az egyik boltba, aminek nem mondhatom ki a nevét.. nah nem azért mert tilos vagy szerződésben benne volt vagy ilyesmi, csak még a végén lenyomoz valamelyik rossz akarom a 2 olvasóm közül, azt akkor lesz nekik nemulass.. amúgy Vodafone-nál.. (csak hogy legyen okom befenyíteni őket)
Nagyon kedves volt az eladó elvtárs, mindent szépen pontról pontra elmagyarázott, és még fel is köszöntött, úgyhogy mai piros pont jár neki, bár főleg azért, mert elfogadták  a hitelkérelmemet a netre.
Eme jó hír után, elmentem munkaközvetítőhöz, és hétfőn reggel 8ra mehetek tesztet írni. Vagy felvesznek vagy nem. Nah ez után jött a nagy bevásárlás, ugyanis szombaton bulit csapunk, arra meg hát készülni kell, bár ez még a jobbik része, igaz apa pénztárcája bánja..
Haza érve a sikeres utunkról jöhet a kipakolás és a net kipróbálása.. hát mit ne mondjak nem a legjobb a lefedettség, vagy inkább túl le van fedve… de nagy nehezen rávettük a kis pirost, hogy kapcsolódjon mán namá..
Ezután jöhetett a pakolás, takarítás, bár még így sem vagyok kész, holnap reggel 8tól folytatódhat a lakás átrendezés, aztán buli apraja falván.. Pikáns részleteket majd vasárnap lepötyögöm…

Arivedercsiadiosmiamigosyamigasésstílusosancioa!

Reklámok

~ Szerző: andie - 2010. szeptember 3. péntek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: